Femme Nouvelle @ Lauba

Lauba, Zagreb

Knjiga za na more, boutique sajam knjiga u Laubi novi je Laubin koncept na kojem će ponajbolji hrvatski izdavači pisane riječi predstaviti svoja štiva u opuštenom, kreativnom ozračju. Za goste su pripremili tribine, predavanja, kviz, radionice, nagradne igre i književne preporuke, a mi vam predstavljamo glazbeni program Knjige za na more.

Trodnevnu zabavu u večernjim satima osigurat će vam glazbenice iz projekta Femme nouvelle. Bit će to i prilika za promociju prve kompilacije Femme nouvelle na kojoj se nalazi 10 pjesama domaćih kantautorica. Sve će one od 31. Svibnja do 2. Lipnja dati svoj pečat dobrom provodu u dvorištu Laube.

Tako vas u petak 31. svibnja očekuje svirka Mary May, Nine Romić, Natali Dizdar i Maje Posavec. U subotu 1. lipnja rasplesat će vas Sara Renar i SUN U, dok umjetnica Ana Opalić priprema svojevrsni performans. U nedjelju 2. lipnja čeka vas live svirka Željke Veverec i trija, a Aklea Neon se direktno s proputovanja Južnom Amerikom spušta u dvorište Laube i priprema svoj glazbeni doprinos. Mirela Priselac Remi, koja zbog putovanja neće biti u prilici prisustvovati promociji, također priprema malo iznenađenje, a između nastupa Femme nouvelle glazbenica za DJ pultom bit će također dvije dame - Miss.ei.kei i Lac Que.